Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Birželio mėnesio meilės horoskopas: atraskite aistrą ir harmoniją kiekviename zodiako ženkle

Avinas: drąsa ir naujos pažintys Birželis Avinams žada aistros ir naujų potyrių kupiną meilės sezoną. Tai laikas, kai verta drąsiai žengti pirmą žingsnį ir nebijoti atvirai išreikšti savo jausmų. Vieniši Avinai gali susipažinti su įdomiais žmonėmis, kurie žadins jaudulį ir įkvėpimą. Porose – dinamiški pokalbiai ir naujos bendros veiklos, kurios sustiprins ryšį. Svarbu išlaikyti nuoširdumą…

Birželio mėnesio horoskopas: naujos galimybės ir iššūkiai kiekvienam ženklui

Avinas: energijos pliūpsnis ir nauji projektai Birželis Avinams atneša daug energijos ir entuziazmo pradėti naujus projektus. Tai puikus metas ryžtingai siekti savo tikslų, tačiau svarbu išlaikyti pusiausvyrą tarp darbo ir poilsio, kad išvengtumėte perdegimo. Santykiuose gali kilti nedideli nesusipratimai, todėl stenkitės daugiau klausytis savo artimųjų. Finansų srityje pasitaikys galimybių, tačiau sprendimus priimkite apdairiai. Jautis: dėmesys…

Sveikatos priežiūra nudegus nuo saulės: kaip greitai ir efektyviai palengvinti būklę

Nudegimo nuo saulės požymiai ir pirmoji pagalba Saulės nudegimas atsiranda dėl per didelio ultravioletinių spindulių poveikio odai. Jis pasireiškia raudonumu, skausmu, odos įkaitimu ir dažnai patinimu. Kartais gali atsirasti pūslių ar odos lupimasis. Pirmoji pagalba nudegus – kuo greičiau odą atvėsinti, pavyzdžiui, šaltu vandeniu ar drėgnu kompresu. Svarbu vengti šalto ledo tiesiogiai dėti ant odos,…

Žuvies ir kopūstų sriuba – vienas pagrindinis ingredientas: geriausias skonis

Paruošimui mums reikės: 1 nepilnos stiklinės miltų, 2 kiaušinių, druskos pagal skonį, pipirų mišinio pagal skonį, žuvies (vištienos) prieskonių pagal skonį, 1 stiklinės šviesaus alaus. Šakute išplakite kiaušinius, druską, prieskonius ir supilkite alų bei persijotus miltus. Maišykite iki vientisos masės, kad neliktų gumulėlių. Nuvalytą ir nuplautą žuvį (vištienos filė) supjaustykite porcijomis, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įberkite…

Nebrangi žuvis, kuri yra daug sveikesnė už lašišą, buvo pavadinta: tai cimbolai.

Kuo pakeisti brangią lašišą Lašiša turi labai panašių savybių kaip ir kita žuvis, kuri pastaruoju metu nebuvo tokia madinga. Faktas yra tas, kad dirbtinėmis sąlygomis auginama lašiša neturi tokių pačių naudingų savybių kaip laukinė lašiša. Tačiau yra ir kita mažiau populiari žuvis, kuri taip pat turi labai panašių savybių kaip lašiša , o kaina –…

Kopūstų paplotėliai: sotūs, paprasti ir be mėsos!

Sudedamosios dalys: Paruošimas: Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite kopūstą. Keptuvėje pakepinkite svogūną. Sudėkite morkas, virkite, kol suminkštės. Sudėkite kopūstus, troškinkite po dangčiu, kol suminkštės, įberkite druskos (apie ½ arb. šaukštelio) ir išmaišykite. Į kefyrą įmuškite kiaušinį, įpilkite druskos, sodos ir išmaišykite. Suberkite miltus ir minkykite storą tešlą. Į tešlą įmaišykite troškintus kopūstus…

Traškūs turkiški baklažanai skanesni už mėsą!

Neįtikėtinai aromatingi, su traškia plutele ir minkštu šerdimi, šie baklažanai nustebins net kepsnių mėgėjus! Turkiškas gaminimo būdas patiekalą paverčia ryškiu, sočiu ir labai apetitą keliančiu. Puikus pasirinkimas vasaros vakarienei. Sudedamosios dalys: Paruošimas: Baklažanus nuplaukite ir perpjaukite išilgai per pusę. Sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 1 minutę, tada nukoškite kiaurasamtyje. Viename dubenyje išplakite kiaušinius…

Subtiliausias varškės pyragas per 10 minučių paruošimo

Šis pyragas gaunasi ypač minkštas ir aromatingas. Visa tai dėka paprastų ingredientų ir greitos technologijos derinio: tešla paruošiama per 10 minučių, o orkaitėje ji tampa beveik kreminės konsistencijos. Sudedamosios dalys: Paruošimas: Patarimas: vietoj razinų galite naudoti cukruotus vaisius, džiovintus abrikosus arba šokolado lašelius – pagal skonį.

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas